Fermi recepten
-
Courgette met pompoenpitpesto en burrata
Pompoenpitmiso is de perfecte basis voor een snelle maar overheerlijke pesto. De diepe nootachtige umamismaak van de miso werkt goed als vervanger van pijnboompit en parmezaan. De langdurige fermentatie zorgt...
Courgette met pompoenpitpesto en burrata
Pompoenpitmiso is de perfecte basis voor een snelle maar overheerlijke pesto. De diepe nootachtige umamismaak van de miso werkt goed als vervanger van pijnboompit en parmezaan. De langdurige fermentatie zorgt...
-
Bladerdeeg met paddenstoelen en rode bietjes
Garums zijn een uitstekende smaakversterker die een ingrediënt echt kunnen laten stralen. In dit eenvoudige recept maken we een snelle duxelle, door kastanjechampignons te combineren met onze paddenstoelengarum. Samen met...
Bladerdeeg met paddenstoelen en rode bietjes
Garums zijn een uitstekende smaakversterker die een ingrediënt echt kunnen laten stralen. In dit eenvoudige recept maken we een snelle duxelle, door kastanjechampignons te combineren met onze paddenstoelengarum. Samen met...
-
Bloemkool met roggemiso-gember marinade
Onze roggemiso is zoet, zout en umami, en is daardoor een uitstekende basis voor een Aziatische marinade. Door enkel wat olie en geraspte gember toe te voegen maken we een...
Bloemkool met roggemiso-gember marinade
Onze roggemiso is zoet, zout en umami, en is daardoor een uitstekende basis voor een Aziatische marinade. Door enkel wat olie en geraspte gember toe te voegen maken we een...
-
Aubergine met gerookte makreel vinaigrette
Garums zitten boordevol smaak en kunnen eenvoudige basiscomponenten zoals een vinaigrette omtoveren tot bepalende smaakmakers. In dit gerecht combineren we het rokerige karakter van onze makreelgarum met geroosterde aubergine, die...
Aubergine met gerookte makreel vinaigrette
Garums zitten boordevol smaak en kunnen eenvoudige basiscomponenten zoals een vinaigrette omtoveren tot bepalende smaakmakers. In dit gerecht combineren we het rokerige karakter van onze makreelgarum met geroosterde aubergine, die...
-
Makkelijke koolsalade met gefermenteerde witte ...
Er zijn van die dagen dat je geen zin hebt in gedoe, maar wel iets gezonds wilt eten. Deze makkelijke koolsalade met gefermenteerde witte kool en rozijnen is dan precies wat...
Makkelijke koolsalade met gefermenteerde witte ...
Er zijn van die dagen dat je geen zin hebt in gedoe, maar wel iets gezonds wilt eten. Deze makkelijke koolsalade met gefermenteerde witte kool en rozijnen is dan precies wat...
-
Toast met gebakken artisjok, venkel en misomayo...
Op zoek naar een lunch die wat meer indruk maakt? Probeer dan eens toast met gebakken artisjok, venkel en misomayonaise. Snijd een verse venkelknol in dunne plakken en bak die...
Toast met gebakken artisjok, venkel en misomayo...
Op zoek naar een lunch die wat meer indruk maakt? Probeer dan eens toast met gebakken artisjok, venkel en misomayonaise. Snijd een verse venkelknol in dunne plakken en bak die...
-
Boekweit miso pannenkoek met paddestoelen, kaas...
Op een luie zondagavond wil je soms net iets anders. Boekweit miso pannenkoeken met paddenstoelen, kaas en gefermenteerde kool zijn dan een schot in de roos. Meng boekweitmeel met een...
Boekweit miso pannenkoek met paddestoelen, kaas...
Op een luie zondagavond wil je soms net iets anders. Boekweit miso pannenkoeken met paddenstoelen, kaas en gefermenteerde kool zijn dan een schot in de roos. Meng boekweitmeel met een...
-
Tomatensoep met miso en limabonen
Tomatensoep kan altijd, maar vandaag is zo’n dag dat een verwarmende en voedzame kom tomatensoep extra op z’n plek is. Het is begin maart en het prachtige weer, zonnig en...
Tomatensoep met miso en limabonen
Tomatensoep kan altijd, maar vandaag is zo’n dag dat een verwarmende en voedzame kom tomatensoep extra op z’n plek is. Het is begin maart en het prachtige weer, zonnig en...
-
Tosti miso & wortel/rettich
Niets is meer Nederlands dan een broodje kaas en niets is lekkerder dan een goede tosti. Nou is de simpele kantine tosti op zichzelf al comfortfood waar wij geen nee...
Tosti miso & wortel/rettich
Niets is meer Nederlands dan een broodje kaas en niets is lekkerder dan een goede tosti. Nou is de simpele kantine tosti op zichzelf al comfortfood waar wij geen nee...
-
Salade rode kool/rode biet en feta
Onze mix van rode kool en rode biet is vooral tot stand gekomen door onze obsessie met de prachtige kleur die deze doodgewone groenten voortbrengen. Iedereen weet dat rode bieten...
Salade rode kool/rode biet en feta
Onze mix van rode kool en rode biet is vooral tot stand gekomen door onze obsessie met de prachtige kleur die deze doodgewone groenten voortbrengen. Iedereen weet dat rode bieten...