Klassieke pasta arrabbiata maar dan met onze plantaardige V’duja. Simpel maar rijk en vol umami – zonder vlees, maar met maximale smaak.

Pasta Arrabiata V’duja
Pasta Arrabiata V’duja
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Maaltijd
Keuken
Mediterraans
Auteur
Splinter Dreesmann
Porties
4
Bereidingstijd
5 Minuten
Kooktijd
15 Minuten
Klassieke pasta arrabbiata maar dan met onze plantaardige V’duja. Simpel maar rijk en vol umami – zonder vlees, maar met maximale smaak.

Ingrediënten
-
80 gram sjalot
-
600 gram tomaten uit blik
-
8 gram knoflook
-
100 gram Fermi V’duja
-
400 gram pasta
-
120 gram creme fraiche
-
2tl venkelzaad getoast
-
2el olijfolie
Methode
Snipper sjalot en hak knoflook fijn, zet aan in de olijfolie in een pan op middelhoog vuur
Voeg V’duja toe en roer los, voeg vervolgens de tomaten uit blik toe en kook in op laag vuur
Kook de pasta gaar, voeg wat kookvocht toe aan het tomaten-V’duja mengsel
Giet de pasta af wanneer gaar en voeg bij de saus
Serveer met een lepel creme fraiche en bestrooi met venkelzaad