Klassieke Spaanse tortilla met een twist: rijk aan umami, een tikje pit, volledig plantaardig dankzij onze unieke V'duja.

Tortilla de patatas
Tortilla de patatas
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Snack
Keuken
Mediterraans
Auteur
Fermi
Porties
8
Bereidingstijd
20 Minuten
Kooktijd
10 Minuten
Klassieke Spaanse tortilla met een twist: rijk aan umami, een tikje pit, volledig plantaardig dankzij onze unieke V'duja.

Ingrediënten
-
6 eieren
-
1 grote ui
-
480 gram aardappel
-
Fermi: 80 gram V’duja
Methode
Voor platte ronde bakvormpjes 1 persoon of 1/2 gastrobak 8 personen:
Kook de aardappelen, laat uitstomen en snij in plakjes
Snijd de ui en bak kort aan in een pan
Klop de eieren los
Meng ui, aardappel en ei en verdeel over bakvorm
Top met drie schepjes V’duja
Bak af op 180 graden ongeveer 20 min