Frisse Waldorf salade met venkel, appel, en onze Fermi Rode kool en Rogge miso.
Afgewerkt met rozijnen, knapperige amandel en verse peterselie.

Rogge en Rode Kool Waldorf
Rogge en Rode Kool Waldorf
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Salade
Keuken
Hollands
Auteur
Splinter Dreesmann
Porties
4
Bereidingstijd
10 Minuten
Kooktijd
15 Minuten
Frisse Waldorf salade met venkel, appel, en onze Fermi Rode kool en Rogge miso.
Afgewerkt met rozijnen, knapperige amandel en verse peterselie.

Ingrediënten
-
200 gram rogge ongekookt
-
100 gram Fermi rogge miso
-
2 venkels
-
2 appels
-
200 gram Fermi Rode kool
-
120 gram rozijnen
-
120 gram amandel
-
4 takjes peterselie
Methode
Kook de rogge beetgaar en giet af
Meng rogge miso erdoor en laat daarna afkoelen
Schaaf venkel en appel met een mandoline in dunne plakken
Maak de salade aan door rogge, venkel, appel, rozijnen en rode kool te mengen
Maak af met amandel en peterselie