Met geroosterde knolselderij, oesterzwam en Fermi pompoenpitmiso. Geserveerd in een warme pita met hummus, frisse yoghurt en onze Levant.

Pita Knolkebab
Pita Knolkebab
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorie
Sandwich
Keuken
Midden-Oosters
Auteur
Splinter Dreesmann
Porties
4
Bereidingstijd
10 Minuten
Kooktijd
30 Minuten
Met geroosterde knolselderij, oesterzwam en Fermi pompoenpitmiso. Geserveerd in een warme pita met hummus, frisse yoghurt en onze Levant.

Ingrediënten
-
600 gram knolselderij
-
200 gram oesterzwam
-
1el shoarma kruiden
-
100 gram Fermi pompoenpit miso
-
2el zonnebloemolie
-
100 gram hummus
-
100 gram Fermi levant
-
100 gram yoghurt
-
4 takjes peterselie
-
4 pita broodjes
Methode
Snijd de knolselderij in dunne plakken met een mandoline of schaaf en scheur de oesterzwam in repen en leg samen in een bak
kneed de shoarmakruiden, zonnebloemolie en de miso door de oesterzwam en knolselderij
Rooster dit in de oven, enkele keren omscheppen, tot goudbruin en krokant aan de randjes
Meng de yoghurt en levant
Beleg het pita broodje met hummus, knolkebab, yoghurt levant dressing en peterselie