Tosti miso & wortel/rettich

Tosti miso & wortel/rettich

Niets is meer Nederlands dan een broodje kaas en niets is lekkerder dan een goede tosti. Nou is de simpele kantine tosti op zichzelf al comfortfood waar wij geen nee tegen kunnen zeggen, maar toch is de ene tosti de andere niet. Als je het ons vraagt bestaat een goede tosti uit goed brood en goede kaas. Dat zijn op zichzelf al twee gefermenteerde producten, maar dat weerhoudt ons er zeker niet van om nog wat laagjes gefermenteerde smaak toe te voegen.

Wij doen dat met miso en gefermenteerde wortel rettich. Denk crunchy, smeuïg, veel umami (oude kaas + miso = 🤯), licht pittig en soms een hintje kaasfondue. En wil je naast de smaak ook nog de probiotische voordelen van dit bizar lekkere broodje ervaren? Doe de wortel rettich dan tussen je tosti wanneer de kaas al gesmolten is, zodat de goede bacteriën niet te veel verwarmd worden.

Wat heb je nodig:

  • brood
  • kaas 
  • miso
  • wortel rettich mix 

Terug naar blog