Fermi recepten
Alles bekijken-
Huevos flamenca
Een plantaardige ode aan Spanje: Huevos Flamenca met diepe umami van Hollandse rogge miso.
Huevos flamenca
Een plantaardige ode aan Spanje: Huevos Flamenca met diepe umami van Hollandse rogge miso.
-
Eggplant Escabeche
Geroosterde aubergine in escabeche-stijl, met romige plantaardige aioli en knapperige Giardiniera.
Eggplant Escabeche
Geroosterde aubergine in escabeche-stijl, met romige plantaardige aioli en knapperige Giardiniera.
-
Tortilla de patatas
Klassieke Spaanse tortilla met een twist: rijk aan umami, een tikje pit, volledig plantaardig dankzij onze unieke V'duja.
Tortilla de patatas
Klassieke Spaanse tortilla met een twist: rijk aan umami, een tikje pit, volledig plantaardig dankzij onze unieke V'duja.
-
Roti masala curry
Masala meets miso: een plantaardige roti vol diepgang, gemaakt met onze Gefermenteerde wortel en Pompoenpit miso.
Roti masala curry
Masala meets miso: een plantaardige roti vol diepgang, gemaakt met onze Gefermenteerde wortel en Pompoenpit miso.
-
Gado gado met crispy tofu en miso-pindasaus
Een feest van structuren: Verse groenten met knapperige tofu en een romige miso-pindasaus, gemaakt met onze Rogge miso.
Gado gado met crispy tofu en miso-pindasaus
Een feest van structuren: Verse groenten met knapperige tofu en een romige miso-pindasaus, gemaakt met onze Rogge miso.
-
Courgettesoep met kerrie
Romige courgettesoep met kerrie, met veel diepte van smaak door onze Hollandse roggemiso.
Courgettesoep met kerrie
Romige courgettesoep met kerrie, met veel diepte van smaak door onze Hollandse roggemiso.
-
Oosterse Quinoasalade
Een gezonde, plantaardige en smaakvolle salade, op smaak gebracht met gefermenteerde wortel en umami-redux.
Oosterse Quinoasalade
Een gezonde, plantaardige en smaakvolle salade, op smaak gebracht met gefermenteerde wortel en umami-redux.
-
Chili sin carne
Een licht pittige chili sin carne met bonen, tomaten en kikkererwten, op smaak gebracht met onze complex kruidige V’duja.
Chili sin carne
Een licht pittige chili sin carne met bonen, tomaten en kikkererwten, op smaak gebracht met onze complex kruidige V’duja.
-
Angry Italian Sandwich
Echt een knaller, lekkere vegetarische ciabatta gemaakt met onze plantaardige V'Duja, vol van smaak, licht pittig en met een zuurtje.
Angry Italian Sandwich
Echt een knaller, lekkere vegetarische ciabatta gemaakt met onze plantaardige V'Duja, vol van smaak, licht pittig en met een zuurtje.
-
Eastern Egg Sando
Deze snelle snack sandwich combineert smeuïge eiersalade met knapperige en lichtzure kimchi.
Eastern Egg Sando
Deze snelle snack sandwich combineert smeuïge eiersalade met knapperige en lichtzure kimchi.
-
Taco’s Al Pastor
Onze Taco’s Al Pastor krijgen een unieke twist met Nederlandse miso en huisgemaakte Curtido.
Taco’s Al Pastor
Onze Taco’s Al Pastor krijgen een unieke twist met Nederlandse miso en huisgemaakte Curtido.
-
Kimchi Quiche
Deze Kimchi Quiche combineert romige vulling met de diepe umami van Hollandse roggemiso en de pittige kick van onze kimchi.
Kimchi Quiche
Deze Kimchi Quiche combineert romige vulling met de diepe umami van Hollandse roggemiso en de pittige kick van onze kimchi.
-
Courgette met pompoenpitpesto en burrata
Pompoenpitmiso is de perfecte basis voor een snelle maar overheerlijke pesto. De diepe nootachtige umamismaak van de miso werkt goed als vervanger van pijnboompit en parmezaan. De langdurige fermentatie zorgt...
Courgette met pompoenpitpesto en burrata
Pompoenpitmiso is de perfecte basis voor een snelle maar overheerlijke pesto. De diepe nootachtige umamismaak van de miso werkt goed als vervanger van pijnboompit en parmezaan. De langdurige fermentatie zorgt...
-
Bladerdeeg met paddenstoelen en rode bietjes
Garums zijn een uitstekende smaakversterker die een ingrediënt echt kunnen laten stralen. In dit eenvoudige recept maken we een snelle duxelle, door kastanjechampignons te combineren met onze paddenstoelengarum. Samen met...
Bladerdeeg met paddenstoelen en rode bietjes
Garums zijn een uitstekende smaakversterker die een ingrediënt echt kunnen laten stralen. In dit eenvoudige recept maken we een snelle duxelle, door kastanjechampignons te combineren met onze paddenstoelengarum. Samen met...
-
Bloemkool met roggemiso-gember marinade
Onze roggemiso is zoet, zout en umami, en is daardoor een uitstekende basis voor een Aziatische marinade. Door enkel wat olie en geraspte gember toe te voegen maken we een...
Bloemkool met roggemiso-gember marinade
Onze roggemiso is zoet, zout en umami, en is daardoor een uitstekende basis voor een Aziatische marinade. Door enkel wat olie en geraspte gember toe te voegen maken we een...
-
Aubergine met gerookte makreel vinaigrette
Garums zitten boordevol smaak en kunnen eenvoudige basiscomponenten zoals een vinaigrette omtoveren tot bepalende smaakmakers. In dit gerecht combineren we het rokerige karakter van onze makreelgarum met geroosterde aubergine, die...
Aubergine met gerookte makreel vinaigrette
Garums zitten boordevol smaak en kunnen eenvoudige basiscomponenten zoals een vinaigrette omtoveren tot bepalende smaakmakers. In dit gerecht combineren we het rokerige karakter van onze makreelgarum met geroosterde aubergine, die...